Book On search for personal mastership from Frans Captijn

Speurtocht naar persoonlijk meesterschap

Door 'ont'wikkelen en 'ont'moeten persoonlijke kracht ontdekken.

Auteur: Frans Captijn

Info over het boek en over hoe te bestellen.

 

Uitgave van: Stichting Expert Service International Emergency Aid (29 juni 2010)

Drukkerij: Meulenberg Middelburg

ISBN/EAN: 978-90-9025512-5

NUR: 600

formaat : 14,8 x 21 cm.

omvang : 208 pagina's binnenwerk, gedrukt in zwart

papier: 115 grs. wit silk mc

omslag : eenzijdig in fullcolour eenzijdig glans gelamineerd omplakt op grijsbord

afwerking : genaaid gebrocheerd in harde band gekneept en rechte rug

Gewicht: ca. 500 gram.

 

Het boek is opgenomen in de Nederlandse Bibliografie van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Bovendien wordt het bewaard in de unieke collectie van het Depot van Nederlandse Publicaties.

 

Over het boek en de auteur 

Na de levensfasen van groei en vorming van je vakmanschap, kun je persoonlijk meesterschap ontplooien. Een ontwikkeling waarin je, met al je talenten uit je geboortegift, vrij, bewust, oprecht en met passie, jouw meerwaarde aan de wereld om je heen levert. Je ideaal vanuit je essentie leeft.

 

Het boek: 'Speurtocht naar persoonlijk meesterschap' handelt over de bewuste zoektocht naar jouw natuurlijke kracht als sleutel tot het mogelijk opbloeien van persoonlijk meesterschap. Hoe je opnieuw en bewust, je balans en drive in het hier en nu kunt vinden. Energie en veerkracht krijgt.

Frans Captijn reikt zijn eigen praktische ervaringen op dit pad als spiegel en handvat aan.

 

Het boek geeft aanknopingspunten voor het leiden van jezelf door jezelf. Je toekomst met vertrouwen onder je te laten ontstaan en te accepteren.

Door met je natuurlijke kracht verantwoordelijkheid te nemen voor je leven kom je bij de essentie van leiderschap over jezelf. Daarnaast lever je op een oorspronkelijke manier het allerbeste uit jezelf aan de organisatie of de omgeving waarin je functioneert. Dit alles ongedwongen, open, onbezorgd, bewust en met plezier, waarbij je vooral geniet van het mooie dat voorbij komt. Natuurlijk innerlijk gedrag. Persoonlijk meesterschap.

 

De primaire insteek van dit boek is die van persoonlijke ontwikkeling. Het kan ook in de categorie dienend leiderschap en management worden geplaatst. Het gaat niet over hoe organisaties te leiden.

 

Frans Captijn (Haarlem,1957) is vanaf 1982 in de wereld van fysieke veiligheid en crisisbeheersing actief. In zijn loopbaan is hij geraakt door ervaringen uit persoonlijke ontwikkeling en zoektochten naar talenten in mensen.

Bestelwijze

Vul het contactformulier in van de stichting ESIEA en vermeld uw naam, adres en telefoonnummer met de vermelding van het aantal exemplaren van het boek Speurtocht naar persoonlijk Meesterschap. Vermeld tevens of u het boek per post toegestuurd wenst te krijgen of dat u het op ons kantoor wilt komen ophalen.

Maak het totaal bedrag van het aantal gewenste exemplaren inclusief, indien van toepassing, de verzendkosten over op rekening: 49 34 11 704 t.n.v. Stichting ESIEA te Middelburg, onder vermelding van uw naam en adres.

 

De prijs van het boek bedraagt € 19,95 per exemplaar. De netto-opbrengst van het boek is bestemd voor de Stichting Expert Service International Emergency Aid-Foundation.  

De verzend- en administratiekosten bedragen voor verzending in Nederland € 4,35 voor 1 exemplaar. Neem bij meer exemplaren vooraf even contact met ons op.

Zodra het bedrag op de rekening van onze stichting is bijgeschreven wordt het boek (worden de boeken) aan u toegestuurd. Indien u het boek wenst te komen ophalen wordt er kontakt met u opgenomen om hiervoor een afspraak te plannen.

 

Spontane reacties

'Ik moet je bekennen dat het fantastisch was om je boek te lezen. Dat komt vooral omdat er zoveel stukken waren die erg herkenbaar zijn. Je schrijfstijl is heel los en toegankelijk. Je beschrijft echt precies waar het in het leven om gaat. De uitdagingen die je tegenkomt en die je aan kunt gaan als je daarvoor kiest. De praktische voorbeelden die her en der verspreid staan, zijn ook erg duidelijk en vaak een feest van herkenning. Ik vind het bovenal fantastisch dat je op deze manier je ervaringen wilt delen met een breder publiek. Want het proces dat je beschrijft, zal ieder mens dat open staat voor persoonlijke ontwikkeling vroeg of laat gaan ervaren.'

Kim S.

 

 

'Gisteren ben ik begonnen in je boek. Het is rijk aan invalshoeken en werkvormen. Interessant om te zien hoe je onze benadering plaatst naast die van anderen.'

 

H. Boers

Het Nieuwe Trivium

filosoferen in organisaties

www.hetnieuwetrivium.nl

 

 

'Wat een gaaf boek heb je geschreven, wel gigantisch veel info, maar heel mooi.'

 

Michelle K.

 

 

'Ik heb "het" net uitgelezen en feliciteer je bij deze met je boek!!

Grappig ook om enkele van "mijn teksten" terug te lezen. Het is een mooie bundeling geworden die velen kunnen helpen bij hun 'speurtocht naar persoonlijk meesterschap'.

Ik hoop dat je veel positieve reacties ontvangt.'

 

Michiel Kuijpers

www.FreeQ.nl

 

 

'Ik heb je boek met plezier gelezen. De stijl van schrijven heeft ook iets heel persoonlijks; ik herken daar een energiek persoon in die al zijn ontdekkingen graag wil delen. Met name de inkijkjes in privé en werk zijn mooi. Met humor stel je je soms kwetsbaar op. Dat is mooi om te lezen. Ik hoop dat je nog meer mensen in je omgeving kunt inspireren om ook eens anders naar het werkzame leven te kijken.'

 

Stephan S.